TELVORM

TELVORM is een grafisch ontwerpbureau en werkt met een team van ervaren professionals aan creatieve oplossingen. Opdrachtgevers variëren. Van lokale ondernemingen tot multi-nationals, en van uitgevers tot ziekenhuizen. Daarnaast is er veel ervaring in de financiële sector.

TELVORM is creatief, veelzijdig, flexibel. Werkt snel, nauwkeurig en bewaakt deadlines met rust, humor en daadkracht. Denkt pro-actief mee en is een goede sparring-partner.

VAN BOODSCHAP NAAR VORM

Achter TELVORM zit Paula Tel, Ik ben van jongs af aan al bezig met vorm en inhoud. Na een opleiding art-direction ben ik uiteindelijk beland bij een landelijke uitgever. Daar heb ik mijn passie voor bladen maken verder ontwikkeld.

Nu, al ruim tien jaar zelfstandig, ben ik trots op een mooie mix aan tevreden vaste klanten. Met als kernactiviteit periodieken in de vorm van magazines, jaarverslagen en nieuwsbrieven met daarnaast genoeg ruimte voor creatieve uitdagingen in de vorm van bijvoorbeeld logo’s huisstijlen.

Van een aantal grote internationale bedrijven ben ik de vaste ondersteuning van de marketingafdeling. Daar bewaak ik hun huisstijl en implementeer die in bijvoorbeeld beurswanden, whitepapers en brochures.

Ik werk ook op locatie; freelance of ad-interim. En bij redacties voel ik mij als een vis in het water.

TIJD VOOR KOFFIE

Denkt u aan een eigen magazine?

Of wilt u een blad maken voor het afscheid van een goede collega?

Heeft uw bedrijf behoefte aan een nieuwsbrief voor uw personeel of klanten?

Of eerder aan een publicatie met onderzoeksresultaten?

Ik denk graag mee. Laten we kijken of ik iets voor u kan betekenen tijdens een kop koffie of thee!

© Copyright - Telvorm